Uit voorraad leverbaar

Alles eigen productie

Gerecycled kunststof

Hoge kwaliteit, lage prijs

Verzending

Kleerhangerstore.nl levert aan adressen in Nederland, België en Duitsland. Onze producten worden geleverd op het verzendadres naar keuze door DPD pakketdienst. Bij leveringen van grote aantallen of grotere volumes kan het voor ons én u handiger zijn als we de bestelling per pallet aan u leveren. De levering van uw bestelling vindt plaats op werkdagen. De bezorgtijd is tussen ’s ochtends 08.00u – ’s avonds 19.00u (DPD daglevering, Maandag - Vrijdag).

Track&trace

Er wordt automatisch een trackingnummer verstrekt zodra de pakketten zijn klaargemaakt. U ontvangt dit trackingnummer op het door u ingegeven e-mail adres. Deze code wordt actief zodra DPD de pakketten heeft opgehaald bij onze vestiging en zij de bestelling hebben gescand.

U kunt uw pakket zending altijd opvolgen op www.dpd.nl met het track&trace nummer dat u ontvangt via e-mail na bestelling. Indien de bezorger u niet thuis treft zal deze een notificatie in uw brievenbus achterlaten of een e-mail sturen met aanvullende informatie. Uw pakket(ten) zullen een week beschikbaar zijn op een afhaalpunt na een mislukt bezorgpoging. Na deze periode wordt de bestelling automatisch geretourneerd. Er zullen extra verzendkosten in rekening worden gebracht voor een eventuele tweede levering.

Transportschade

Wij doen ons uiterste best onze zendingen zo goed mogelijk te verpakken en te transporteren. Toch kan het voorkomen dat u de bestelling beschadigd heeft ontvangen. Dat is erg vervelend.

In geval van schade vragen wij u binnen 10 werkdagen een e-mail sturen, met daarbij de aard van de schade uitgelegd, uw ordernummer en als het mogelijk is een foto of foto’s van de schade. Op basis daarvan zullen we u z.s.m. voorzien van een nieuw item of onderdeel en u eventueel verzoeken het beschadigde artikel aan ons te retourneren.